Toppbild

Toppbild

lördag 19 juli 2014

Margaretakedjan, Dag 1

Dag 1 på kedjan eller "Maggan" i Uppsala. Förmiddagen började i strålande solsken och varmt väder när det inleddes med liggandeskytte 15 skott. Anläggningen i Uppsala är mycket fin med ett skyttecentra där det finns det mesta inom skytte att välja på, skeet, pistol, älgbana etc. Gevärsbanan har 30 ställ med Konsberg elektronik och korthållsbanan hade 10 ställ med elektronik. Johanna passade på att träna 50m meter när hon är här. För övrigt är arrangemanget mycket bra och de är väl bemannade och SM skall avgöras här den 23-24/8 och då skall det vara samma organisation då.

Oscar sköt 142 och blev 5:a i klass Jun och Viktor sköt också 142 och blev 6:a i klass Övriga. Både Oscar och Viktor hade en 45-serie var med 2 8:or i så sänkte dem lite för dagen.

Bäst för dagen var Fredrik Thyberg på 149 poäng men det är imorgon det avgörs, 2st 3x5 och sedan får vi se vem som får "bära" kedjan ett år.

Tyvärr fick extratävlingen på eftermiddagen ställas in på grund av åska.

Läs mer om tävlingen här:
http://iof3.idrottonline.se/SvenskaSkyttesportforbundet/Sektioner/Gevarsektionen/Nyheter1/Nyheter2014/FredrikThyberglederMargarethakedjan/

Bilder finns här: http://bilder.brommastafetten.se/#!album-7-0


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar