Toppbild

Toppbild

torsdag 24 juli 2014

SM, Dag 4

Det är strålande sommarväder här i Västerås/Eskilstuna. Idag har det varit över 30 grader varm och det är en "klass 2- varning" utfärdad (vad det nu är....). Arrangören har flera vattendunkar som deltagarna uppmanas ta vatten ur.

Idag har det varit herrarnas och damernas SM i 60 ligg. Herrarna började med 3 och ett halv lag skyttar. Oscar fick skjuta på morgonen och det blev 605,2 vilket han inte var så nöjd med. Till final krävdes 615,5 och när finalen var skjuten så vann Emil Jonsson, Gällivare (igen...han vann igår också).

Damerna sköt i ett och ett halvt lag och Johanna sköt 599,7 och var inte så nöjd med det och Emelie sköt 603,2 vilket hon var ganska nöjd med. det blev 7:a i lagtävlingen. Till final krävdes det 610,4 och i finalen vann Linda Olofsson, Kinneved.

Resten av familjen Klemmedsson har badat och tagit igen sig i värmen, det tar verkligen nu. Imorogon är det 3x20 för damerna och fältskytte. Det kommer vara vattenstationer vid varje skjutstation.

Mer om dagen här:
http://iof3.idrottonline.se/SvenskaSkyttesportforbundet/Sektioner/Gevarsektionen/Nyheter1/Nyheter2014/LindaochEmilvann60skottliggande/


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar