Toppbild

Toppbild

fredag 14 april 2017

Timme 7 - Första gången

Många skyttar och föreningar har tävlat i 24-timmars under de 13 år som tävlingen har genomförts men varje år är det alltid någon som är här för fösta gången.

Karlslunda skytteförening från de djupa skogarna i Småland, närmare bestämt Påryd, 4 mil väster om Kalmar, är här för första gången. De är en luftgevärsförening och de hade fått ett tips om att detta skulle vara en rolig tävling och därför så anmälde de sig.

De är här med 6 skyttar och 3 ledare om de är än så länge väldigt nöjda med arrangemanget. De ser alla tävlingen som en rolig utmaning och detta är också en möjlighet att lära känna varandra mer i föreningen då man skall umgås så mycket med varandra under dygnet. Det fanns dock en liten oror att de "dåliga" sidorna skulle visas när man fick sova lite.

Just när det gäller sovandet så har de alla lite olika taktik, en del skall försöka sova mycket och ett par skulle "dygna". Just att "dygna" dvs. att inte sova alls har ju provats många gånger under 24-timmars och med blandade resultat.

Vi hälsar Karlslunda välkomna till Wendesbanan och vi hoppas att de vill komma tillbaka nästa år.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar