Toppbild

Toppbild

söndag 18 juni 2017

Liseberg

I lördags så var det inte skytte på schemat för Christianstads Skyttesällskap utan vi har vår föreningsresa som i år gick till LISEBERG! För 2 år sedan var vi på Bakken och för 4 år sedan var vi på Liseberg så detta var en favorit i repris för oss.

Avresan skedde 08:00 från Kristianstad Buss där 26 skyttar/föräldrar/ledare reste mot Göteborg och på vägen upp stannade vi i Varberg för att fika och för att hämta upp deltagare nummer 27: Emelie. Ca 11:30 rullade vi in på parkeringen framför Liseberg och sedan fixade våra reseledare en fantastisk enkel  incheckning och vi var på plats. Under hela dagen var det "fri lek" på nöjesfältet men vid vissa tillfällen hade vi gemensamma aktiviteter, den första var direkt när vi kom in då vi åkte FlumRide gemensamt och många blev väldigt blöta. Vid tretiden så var det gemensam åkning i attraktionen Kållered (vatten igen) och vi blev blöta igen......(se livesändning på Facebook). De sista gemensamma aktiviteten var ett restaurangbesök för de som ville vi halvsextiden.

Det hela blev en lång men väldigt lyckad dag, vi hade bra väder hela dagen och emellanåt var kötiderna riktig rimliga när vi skulle åka. 21:00 gick bussen hem igen och 00:15 var vi hemma i Kristianstad.

TACK till alla som var med denna dag och ETT EXTRA STORT TACK till Ida, Thomas och Pernilla som organiserade denna dag! Om 2 år slår vi till igen med någon föreningsaktivtet, vi får se vad det blir då.....har ni några idéer?

Bilder från flera håll presenteras här och läggs upp efterhand som de trillar in till webbredaktionen
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar