Toppbild

Toppbild

söndag 28 juli 2019

Dag 4 - SM 50m

Sista dagen på SM i sportskytte 50m och idag är det 3x40. På morgon var det ett kombinerat dam och herrlag som sköt.

Viktor sköt i det första laget och han fick ihop 1130 efter bl.a. en 396 i liggande. PÅ detta resultat slutade han på en 10:e plats på SM för seniorer. Till final krävdes 1134.

Herrklassen vanns av Karl Olsson, Eskilstuna,  och damklassen av Lotten Johansson, Ramselefors

Nyhet på sektionens sida:
http://gevar.skyttesport.se/nyheter2/2019/lottenochkallevann3x40pasm/

Komplett resultatlista
https://www.indta.se/api/v1/fil/bilagor/1176fe4a-9fdb-45a1-ace8-5cdd2ab2ca7a/smgevar50meter2019_4.pdf

Slutligen skall vi också rikta vårt stora TACK till arrangörerna som bestod av ett team från "Gevärssektionen/Swedish Cup" ( där bl.a. Thomas och Kristoffer från föreningen ingick) i kombination med lokala resurser från Västerås Skarpskytteförening. En mycket bra och kompetent "nödlösning" på arrangör när det för andra året i rad inte riktigt går att finna en arrangör som kan (eller vågar) arrangera ett sport SM. Personligen tycker jag det är synd att denna gruppering måste lägga tid på att arrangera när det har så mycket annat viktigt att jobba med så att alla vi andra kan få det så bra som möjligt inom vårt älskade sport.  Nästa år blir det en komplett SM-Vecka i Skåne där vi flera föreningar tillsammans arrangerar SM-Veckan 2020 (om detta gjorde vi naturligtvis reklam under dagarna i Västerås)
En liten rapport från lördagskvällens aktiviteter också. Det var det årliga Skånska Mästerskapet i minigolf som avgörs under SM Veckan. Resultatlista

1. Martin Oskarsson
2. Andreas Christensson
3. Dennis Oskarsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar