Toppbild

Toppbild

söndag 7 juli 2019

SSM Dag 2 - #bästasällskapet

Efter en lång gårdag rapporterades det på morgonen att störe delen av föreningens funktionärsteam hade ätit någon form av "hämtmat" när de kom hem igår kväll. Idag träffades vi igen på morgon och då skulle vi förbereda för SSM dag 2 - Gevärsdagen - en dagen med 56 starter, 36 deltagare , 6 mästerskap och 3 finaler.

Hela SSm har flutit på bra men hela söndagens präglades lite att ett tekniskt problem mellan SIUS och vårt Mega-link resultatystem som gjorde att vi ej fick över resultaten från skjutledardatorn till resultatdatorn - detta ledde till att vi fick knappa in alla resultat manuellt - ej optimalt men det fungerade det också.

Dagens började med liggandeskytte och "dagens sällskapsskytt" var Sander Nyberg som sköt 247 poäng i kikarklassen och på det slog han alla de andra i sin klass. Sander drog till med 100 poäng i enkelserien och vann en poäng före Putte från Bromölla och pappa Henrik. Grattis Sander!

Vår andra "dagens skytt" blev Oskar Larsson som tog sig in som 3:a i juniorfinalen (han vann även klass GL2)  och höll sedan den  och tog en bronsmedalj just före Nicklas som tog 4:e platsen. Även vår andre Oscar tog en 4:e plats i seniorklassen idag efter en mindre lyckad enkelserie. Vårt föreningslag med Oskar, Oscar och Niclas tog ett silver.

På eftermiddagen var det ställningsskytte med där hade vi inga deltagare denna gången.

I övrigt så flöt dagen på bra och vid kvart över 3 kunde vi avsluta sista prisutdelningen och vi kunde skicka med dem fler pris från vårt fina prisbord som Mia hade fixat fram. Under sista prisutdelningen var det även några Hallandsskyttar som tackade oss speciellt för de fint genomförda tävlingar!

ÅTERIGEN. TACK till alla i föreningen som gjorde ett så fint jobb så att vi kunde genomföra ett riktigt fint SSM 2019!

Nu tar vi lite sommarlov på skjutbanan och sedan taggar vi NM som vi skall arrangera i september.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar