Toppbild

Toppbild

söndag 9 september 2012

JSM dag 3

Sista dagen på JSM och det stod Korthålls Fält på agendan. Frukosten i morse var väldigt seg och det var många morgontrötta ledare och ungdomar som förberedde sig för dagens tävlingar. Skåne skulle ha 6 skyttar i JSM till start och 2 i RM.

Först ut var Johanna och Oscar och det började i dur kan man säga. De drog in en varsin 6:a på första målet och sedan forsatte Johanna med bra skytte fram till 6:e målet som de bedömde 10 meter för kort och det blev bara 2 träff, den missen kostade henne pallplatsen idag. Hon fick tillslut 34 träff och det blev en 5:e plats i mästerskapet. Oscar började bra men kom fel på slutet och avslutade med 3 helbom och totalt 20 träff.

André sköt i patrull 5 och fick ihop 32 träff vilket gav en 7:e plats.

De andra Skåneskyttarna kom in en efter en med bra resultat under dagen.
Andreas Christensson, 38
Sofia Werner, 35
Mattias Jognmark, 31

När allt var klart så visade det sig att Andreas Christensson, Falsterbo,  vann JSM på 38 träff och Sofia Werner, Knislinge,  tog ett brons! Mattias blev 9:a

I distrikslaget vann Skåne med 8 poäng och totalt 107. Alla föreningens tre skyttar ingick i det vinnande laget tillsamman med Andreas och Sofia.

I föreningslagstävlingen vann Falsterbo-Vellinge och vi i sällskapet blev 2:a. I laget ingick Johanna och André (jag hoppas att ni noterar att denna dag tog vi ut rätt lag)

Dagens avslutades med prisutdelning och Supermästaren korades, det blev Daniel Wallberg på 22 poäng. Därefter åkte vi till boendet och städade och  nu är vi på väg hem.




Läs mer på: http://iof3.idrottonline.se/SvenskaSkyttesportforbundet/Sektioner/Gevarsektionen/Nyheter1/Nyheter/SkanskdominansiJSMfalt/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar