Toppbild

Toppbild

söndag 2 juni 2013

Arbetsdag på Wendesbanan

Idag var det arbetsdag på Wendesbanan. Flera medlammar var på plats och jobbade med diverse projekt och förberedelser för kommande tävlingar och C4-lägret. Det finns liksom alltid något att göra på banan kan man konstatera.

Idag var det fokus på 2 större projekt och sedan var det flera mindre uppgifter. Bland det stora var att lägga jord på bana 20-30 på korthållsbanan och det gjorde vi med hjälp av en lastmaskin och sedan var det handarbeta med krattor. När det sedan var hyfsat jämt så såde vi gräsfrö på hela utan. Vi får hoppas på en blöt sommar så att gräset får chans att växa.

Det andra stora projektet är att bygga en vägg och dörr framför kasunen (där glasdörrarna tidigare satt). Det arbetet påbörjades under dagen och kommer sedan att fortsätta vid andra tillfällen.

Övrigt arbete under dagen var t.ex städning i 300 metershallen, service av 300-meters tavlorna,sortera gamla priser, klippa gräs, förbereda luftgevärshallen inför C4 och att spika fast brädor som lossat på nybygget!

Alla som var där blev serverade grillade hamburgare och korv och när dagen närmade sig sitt slut så började det ösregna så att vårt nysådda gräsfrö fick sin efterlämtade fukt.

ETT STORT TACK till alla som var med och jobbade under dagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar