Toppbild

Toppbild

söndag 9 juni 2013

DM Gevär Liggande

Skånskt Mästerskap gevär Liggande stod på skjutprogrammet idag på Wendesbanan med sällskapet som arrangör. 3 skjutlag hade vi samlat ihop till och med rätt många efteranmälningar slutade vi på 52 skyttar i mästerskapet där man även tävlade om riksmedlajen. Det var soligt och rätt byig vind under dagen vilket gjorde det hela lite svårskjutet. I grundomgången fick vi 4 klassegare idag:
Vikor i B15
Oscar i B17
Simon i B2
Jörgen i B70

Det blev 2 mästerskapsmedaljer till sällskapet idag och det var extra roligt att Södra Gärds tog hem 3 medaljer under dagen.

I juniormästerskapet hade vi 5 skyttar till start och inte helt oväntat tog Oscar sitt 3:e raka juniormästerskap före Viktor som tog sin 3:e raka silvermedalj. Thea blev 3:a. Oscar sköt 145+96+ 92=333.

I veteranmästerskapet hade vi 3 skyttar med och det var Jörgen, Bengt S och Bengt N och alla gick till final men ingen sköt. Segarare i veteranmästerskapet bölev Ronny Nilsson från Södra Gärds på 334!

Överlägsen segrare i seniormästerskapet blev Ingemar Månsson, Helsingborg, på 343 poäng och där blev Sofie Persson, Södra Gärds, 3:a. Skurup vann i lagtävlingen före Södra Gärds.

Seniormästare

Veteranmästare

Juniormästare

Lagmästare

Södra Gärds

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar