Toppbild

Toppbild

söndag 16 juni 2013

Liseberg

Lördagen den 15 juni blev en mycket rolig dag för föreningens skyttar, ledare och föräldrar. Vi åkte nämligen till

LISEBERG

Vi började resan på Shellmacken i Kristianstad 08:00 då vi samlades för gemensam färd med 2 minibussar och en bil. Resan upp gick bra med 2 st mat- och "tekniska" pauser och vid 11:30 checkade vi in på Liseberg med en gruppbiljett för 20 personer där det ingick inträde, åkpass och en matkupong.

Inne på Liseberg var det sidan fritt åkande under dagen i olika grupperingar och beroende på olika intressen och dagsform. En del åkte mycket och en del åkte mindre. Vi hade 2 st uppsamlingsträffar för att kolla att alla mådde bra.

Det var väldigt mycket folk på Liseberg denna dag så kötiderna var väldigt långa vilket tog lite kraft av oss. Vädret var bra hela dagen och vid 19:00 tiden gick det en minibuss hem och sedan vid 21-tiden åkte det sista gänget hem och då hade också regnet kommit till Göteborg. Sista bussen var hemma igen i Kristianstad 00:30.

En mycket rolig dag blev det och den uppskattades väldigt mycket. Vi tackar Ungdomsrådet för ideén och vi tackar Pippi, Thomas och Ida för bra genomförande!

1 kommentar:

  1. Tack för en toppen trevlig dag. Blöta, trötta men mycket nöjda var vi när vi körde hemmåt.

    //Pernilla, Roland, Anton och Maja

    SvaraRadera