Toppbild

Toppbild

lördag 21 juli 2012

Margarethakedjan dag 1

Idag startade Margarethakedjan i Landskrona med liggadeskytte och extratävling för lag.

Christianstadsskyttarna hade missuppfattat uppropstiden så när de trodde det var 10 minuter till upprop så var det 10 sekunder till upprop men det löste sig. "Maggan" börjar med liggande 3x5 med en skjuttid på 3 minuter per serien så det är gott om tid. Redan i första skjutlaget så satte helsingborgarna Ingemar Månsson och Inge Lundberg ribban genom att båda skjuta 149 poäng vilket de vann på.

I 3:e skjutlaget gjorde våra skyttar debut i denna fina tävling. De sköt alla bra och det poängen blev 144 för Viktor, 143 för Lotta och 142 för Oscar. Detta resulterade i en 2:a plats för Viktor och en 4:e plats för Lotta i klass Liggande och en 3:e plats för Oscar i juniorklassen. Alla våra skyttar fick pris med sig hem.

Efter prisutdelningen var det lottning för den extra lagtävlingen där lagen lottades ut och där var vi inte anmälda. Dock så visade det sig att anmälda skyttar inte var på plats så Oscar erbjöd sig vara med så han sköt knä i ett lag och det gjorde han bra, det blev 46 poäng. I laget, som kallade sig "Viktors Lag" ingick en värmlänning och bohuslänare och de slutade 9:a i lagtävlingen.





Imorgon fortsätter vi med liggandeskytte för Viktor och Lotta samt ställningsskytte för Oscar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar