Toppbild

Toppbild

söndag 22 juli 2012

Margarethakedjan dag 2

Dag 2 av "Maggan" och ställningsskytte 3x5 för de som vill vinna kedjan och fortsatt liggandeskytte för de andra. Idag var liggandeklassen tuffare med 12 deltagare. Det var blåsigt och soligt idag så många skyttar kanske inte gillade blåsten men trivdes att det för en gång skull var lite solsken.

Våra skyttar sköt 11:30 och både Lotta och Viktor sköt 144 poäng vilket gav en 5:e plats för Lotta och en 6:e plats för Viktor och därmed slog äntligen Lotta Viktor i en tävlingen efter många försök i vår. Betydligt tuffare konkurrens denna dag för " de våra".

Oscar började bra med 48 i liggen och 45 i knä men sedan så tappade han och det blev 3 "skitskott" i stående och han föll tungt med en totalpoäng på 122 vilket i kombination med 142 igår gav 264. Doktorns ordination blir "hem och träna stå!"   

Dagens toppnotering blev 143 poäng i 3x5 och med det i kombination med 148 i liggande så ledde Olle Gabrielsson, Rommehed,  med 291 inför finalen. 20:e skytt och därmed sista platsen i B-finalen hade 279 poäng. Olle fortsatte att imponera och trots en 6:a i 4:e stå som gjorde det mer spännande på slutet  så vann han tävlingen på 431 poäng. Därmed blir troligen nästa års kedja i Dalarna.

 Clara hittade kompisar
 Pepp inför skyttet
 Den åtråvärda....tänk och få ha den runt sin hals
 Ett sus gick i publiken när ledaren sköt en 6:a i stå
Topp tre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar