Toppbild

Toppbild

söndag 1 juli 2012

SSM Gevär

Idag fortsatte SSM-tävlingarna med Bana gevär på Wendesbanan. Tävlingarna började med liggande och där tog våra ungdomar kommandot direkt med Oscar, Viktor och Lotta som sköt mycket bra och inför finalen så låg de på plats 1,2 och 3 på 241, 240 och 237 poäng. I finalen så sköt Oscar stabilt och vann på 338 före Viktor på 335 och Lotta 334. Tre Christianstadskyttar i topp och dessa tre vann också lagtävlingen!

Efter prisutdelning och lunch så var ftermiddagens tävling Gevär Ställningar där Oscar, Mimmi och Pippi sköt. Oscar sköt 138+93 och Mimmi sköt 139+90 och Pippi fick ihop 215, dessa tre resultat räckte till en 2:a plats i föreningslagstävlingen.

Inför finalen i ställningar så låg Oscar på 3:e plats i seniormästerskapet (!!!!) och Mimmi låg 6:a. När det hela var över så hade Inge Lundberg vunnit och Mimmi blev 4:a och Oscar 9:a.

Hela SSM helgen kan sammanfattas med en mycket bra och gedigen arrangörsinsats av sällskapets medlemmar, vi har fått många positiva ord från flera skyttar som tyckte att vi gjorde det bra av en svårarrangerad tävling, bl.a. fick det fina prisbordet många positiva kommentarer. Vi själva är också nödja även om vi hade lite datastrul på lördagen så måste åtgärdas på något sätt till komman de stortävlingar.

Sedan kan vi ju inte låta bli att vara glada för våra framgångar i helgen. Ett guld och brons av Oscar, ett silver och en 4:e plats av Mimmi, ett silver till Viktor och ett brons till  Lotta är den individuella skörden samt så vann vi 2 lagtävlingar och tog silver i 2!

Nu ser vi fram mot SM om 3 veckor!





2 kommentarer:

  1. Heja, heja alla Christianstads skyttar!

    Ni har varit jätteduktiga i helgen och verkligen visat hur det ska se ut på resultatlistan.

    // Pernilla

    SvaraRadera
  2. Vilken helg!

    Som ni har skjutit, vilka framgångar!
    Ett stort grattis till alla skyttar som verkligen sätter Sällskapet på kartan.

    Vill även tacka alla fanktskiska medlemmar som ställt upp denna helgen: utan Er så hade det inte blivit någon tävling!

    Ett STORT tack till alla som hjälpte till under helgen!!!

    // Micke

    SvaraRadera