Toppbild

Toppbild

söndag 7 juli 2013

SSM Dag 1

Då var det dags för SSM som står för SydSvenska Mästarskapen där skyttar från Skåne, Blekinge, Halland och Småland tävlar i korthåll, korthåll fält och gevär bana. I år avgjordes tävlingana i Halland med Morup och Dagsås som centralorter.

Lördagens tävlingar var Korthåll Liggande med 4 mästerskap och Korthåll Fält med 3 mästerskap. Från sällskapet tävlade Thomas och Thea i Korthåll Fält.

Det var klart att träningen i torsdags gjorde nytta för Thea för hon sköt fantastiskt bra under dagen och fick 33 av 36 träff och på det vann hon sin klass och hon vann Mästerskapet för klass lägre. Hon vann före en skytt med 30 träff och en med 28. Coachen Thomas fick 25 träff. För övrig kan vi konstatera att Halland dominerade i tävlingen och vann förbundslagstävlingen överlägset. Hela tävlingen sköttes med papper och penna och resultatlistorna var handskirivna och det var ju ett tag sedan vi så en sådan resultatlista.

Stort Grattis Thea till ditt första SydSvenska Mästerskap!


Prispall

Medaljör


Det var även mästerskap i Korthåll Liggande i Morup och där hande vi ingen på plats så vi vet egenligen inte så mycket. 4 mästare blev det i alla fall och ett par av dem var skånska.

Liggande ungdom: Mattias Pettersson, Ingelstad (Småland)
Liggande junior. Mattias Jogmark, Falsterbo-Vellinge
Liggande senior: Anders Pettersson, Älmhult
Liggande veteran: Gun Tarland, Eslöv


2 kommentarer:

  1. Grattis Thea!
    Riktigt bra gjort.

    // Micke

    SvaraRadera
  2. Grattis ! Toppen bra gjort!

    Pernilla och Maja

    SvaraRadera