Toppbild

Toppbild

måndag 22 juli 2013

Margarethakedjan Dag 2

Dag 2 på "Maggan" fortsatt med ställningsskytte 3x5 för de flesta av skyttarna och med liggandeskytte för några färre som ej tävlade om kedjan. Tävlingen i Dalarna hade samlat drygt 120 skyttar vilket får ses som en mycket bra siffra för tävlingen.

Oscar sköt ställning men hade något dåligt skott i knä och fick inte allt till det i stå och han slutade på 126 poäng vilket räckte till en 4:e plats i klass junior och 266 poäng totalt. Till final krävdes det 280 poäng och man ledde på 290.

Viktor sköt 47+49+49 = 143  vilket gav en 5:e plats i den för dagen tuffa klass liggande. Viktor var egentligen med nöjd med gårdagens skytte fast han hade mycket bättre resultat idag, ibland är logiken omvänd.

I finalen blev det en mycket jämn och spännande kamp dör 5 skyttar förldes åt ionom 1-2 poäng genom hela finalen. När det återstod 1 skott var det tre skyttar på samma poäng men tillslut så vann Caroline Törnvall, Ultuna och därmed kommer kedjan att skjutas i Uppsala nästa år.

Vid 16:30 tiden styrde vi bilen hemmåt och 01:30 var vi hemma efter årets skytteresa. Bilen var fullpackad hem och vi fick inte plats med allt så Oscars pall han fick i pris fick åka hem till Skåne med Jerry Valdemarsson, Skurup.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar