Toppbild

Toppbild

måndag 12 september 2016

Medaljregn på JSM/RM

Det blev väldigt många medaljer på JSM/RM i Kristinehamn för våra juniorer (och lite äldre "juniorer"). Vi har aldrig tagit så många medaljer på JSM tidigare och alla våra 4 skyttar var med och bidrog till detta. Här kommer sammanställningen

Individuella medaljer

1. RM-Guld (Riksmästerskap Ungdom 21-25 år) Korthåll Ställning för Johanna Klemmedsson. Johanna vann sin första individuella medalj i ett större mästerskap efter stabilt ståskytte på slutet.

2. JSM-Silver i Korthåll Fält för Viktor Klemmedsson. Äntligen fick Viktor sin medalj i korthåll fält efter en 4:e plats förra året. Viktor vann särskjutningen om silver-brons och var endast 1 poäng från särskjutning om guldet.

3. JSM-Brons i Gevär Liggande för Oscar Klemmedsson. Oscar kunde inte försvara guldet från förra året men kunde hålla undan från skyttarna bakifrån och ta hem ett brons.

4. JSM-Brons i Gevär Ställningar för Oscar Klemmedsson. Lite sämre knäskytte men bra ståskytte gjorde att Oscar kunde vinna ett brons i denna gren där han var försvarande mästare.

Föreningslagsmedaljer

5. JSM-Silver i Gevär Liggande för laget Oscar och Viktor. Efter övertalning att Viktor skulle skjuta denna gren för lagets skull blev det sedan silver efter "omöjliga" Loos

6. JSM-Silver i Korthåll Ställningar för laget Oscar och Thea B Persson. En mycket stor överraskning för oss men när både Oscar och Thea sköt personligt rekord så var vi med i toppen och hade samma poäng som segrande lag.

7. JSM-Brons i Gevär Ställningar för laget Oscar och Thea. Oscar stabilt i toppen och Thea sköt bättre än väntat och det kunde bli ett brons.

Förbundslagsmedaljer

8. JSM-Guld i Gevär Liggande för Skåne där Oscar och Viktor bilade lag tillsammans med Henrik från Öved-Östraby. Efter övertalningskampanjen mot Viktor kunde vi få ett starkt förbundslag som tog Skånes första förbundslagsguld i Gevär bana på många år.

9. JSM-Guld i Gevär Ställningar för Skåne med laget Oscar, Thea och Henrik från Öved-Östraby. Med Oscar och Henrik på höga resultat och Thea bättre än väntat så blev det guld även här, endast 1 poäng före Värmland.

10.  JSM-Silver i Korthåll Fält för Skåne där Viktor ingick tillsammans med Linnea från Löderup och Henrik från Öved-Östraby. Med Viktors toppresultat gick det vägen för Skåne men mot segrande Uppland fanns inte mycket att göra.


Lite andra topplaceringar
Oscar Klemmedsson, 4:a på JSM 300m 3x10
Oscar Klemmedsson 5:a på JSM Korthåll Ställningar
Johanna Klemmedsson 4:a i RM Korthåll Fält

Viktor Silver Korthåll Fält

Skånes silver i Korthåll Fält


Skånes guldlag i Gevär Liggande

Oscars brons i Gevär Liggande

Föreningslag silver i Gevär Liggande

Johanns RM-Guld i Korthåll Ställning

Silver föreningslag Korthåll Ställning

Oscars brons i Gevär Ställningar


Skånes guld i Gevär Ställning

Brons för föreningslaget Gevär StällningInga kommentarer:

Skicka en kommentar